RKR Cookie Banner

Peter Voorsluys en Jurre poel verschenen aan de start. Mick en Rick gingen pilsen. In de vijfde manche mocht Peter als eerste starten. Hij deed het erg goed, wist snel de leiding te pakken, maar kon dat nou net niet tot het einde volhouden. Even goed finishet hij bij de eerste zes (als tweede) en ging dus rechtstreeks door naar de kwartfinale. Een manche later mocht Jurre zijn auto de sporen geven. Hij slaagde er jammer genoeg niet in om binnen de top zes te finishen en moest daarom de herkansing rijden. In de herkansing pakte het allemaal wel goed uit bij Jurre en kon ook hij deelnemen aan de kwartfinale.

In de kwart finale van Peter werd er al behoorlijk geduwd. Peter moest even later helemaal opnieuw beginnen aan de race nadat hij een 360 had gemaakt. Toch stuurde hij de auto knap naar een zesde plaats terug en ging dus door naar de halve finale. Een prima prestatie.Het ging goed met onze rijders want ook Jurre mocht door naar de halve finale. 

In de halve finale had Peter een beetje geluk bij zich en wist hij goed door het veld te komen. Hier en daar gebeurde er nog wat onderweg, maar dat deerde Peter niet. Hij werd vierde en mocht deelnemen aan de finale. Jurre kon zich niet plaatsen voor de finale maar had toch een mooie dag.

De finale race; Peter had een goede start maar er werd pittig geduwd waardoor hij wat plaatsen verloor met meer geluk dan wijsheid had hij mooi mazzel want om de haverklap vloog er wel een over de kop met elke keer een herstart als gevolg. Er reden er uiteindelijk nog vijf auto's en Peter als vierde. Jammer genoeg voor hem brak de steekas en werd hij als nog vijfde. Terug in de pits bleek dat de baksteun en de achterste motorsteun gebroken waren waardoor alles een beetje krom geslagen was onder de auto. Het was dus een geslaagde dag en we hebben genoten. Op naar de volgende keer

fotos  van de cross zijn te vinden op te-crossen.nl