RKR Cookie Banner

06-06-11 Wadway leuk om te rijden

Het team heeft zich afgelopen zondag uitgeleefd op de klei van Wadway. Mick, Rick en Peter zette hun beste beentje voort tegen de aanwezige concurrentie. Mick wist een plekje in de kwartfinale veilig te stellen met zijn resultaten in de manches. Helaas voor hem was dat ook het hoogst haalbare. Peter en Rick deden het net even iets beter. Zij slaagden erin om de halve finale te rijden. Om kans te maken op een plek in de grote finale moesten de mannen in de top vier einidigen. Dat lukte niet. Peter en Rick konden met een goed gevoel terug kijken op een geslaagde dag. Op 19 juni staat het team aan de start in Lelystad voor het European Mainland Championschip. Dan mag Marijn laten zien wat hij kan in de Stockcar F2.

20-04-11 alles tegelijk

Op zondag 17 april gebeurde er veel, heel veel. Vlakbij het circuit kreeg het team te maken met een klapband. De schade aan de bus was behoorlijk te noemen. Gelukkig kon het team de band wisselen en zo met vertraging als nog op het circuit verschijnen. In de wedstrijden zat het Marijn ook niet echt mee. Uitval in de eerste manche door een klein defect. In de tweede manche kon Marijn toch nog een zevende plaats veilig stellen. Dat bleek na manche de letterlijke pleister op de wond. In deze derde manche had Marijn geen remmen meer en bleek later de motor en bak flink in de soep gedraaid te zijn. De pijnlijke voet maakte de pechdag compleet. Het team vertrok naar huis met een gemengd gevoel. De auto stuk, problemen met de bus en een coureur die even aangeslagen was. Kortom volgende maand zijn we er waarschijnlijk niet bij.

03-04-11 Papa in spe neemt het er nog even van

Ja u leest het goed, nadat Anja en Marijn in het huwelijksbootje stapten is nu de volgende stap gezet. Er kom een nieuwe spuit in het team. Anja is zwanger een kleine drie maanden nu. Voor Marijn het excuus om het er nog even van te nemen. Straks als vader zal hij ook de zorg voor de kleine op zich nemen, maar gisteren zette hij de TC nog even op de baan in Emmen. Het ging eigenlijk boven verwachting. De auto is geschikt voor dit type circuit, maar de er waren wat kleine problemen met de remmen die ervoor zorgden dat Marijn niet voor de winst in aanmerking kwam. Binnenkort gaan we het nog een keer proberen reageerde Marijn nuchter. Overigens is de TC te koop, dus mocht u belangstelling hebben voor een goede gravelauto dan kunt u ons altijd even opzoeken.

10-04-10 Sst niet verder vertellen hoor.......

Als webmaster van de website raak je gewend aan het feit dat het team foto's doorstuurd, maar kort geleden had Anja een ander bericht. Het heeft lang op zich laten wachten maar Marijn en Anja gaan trouwen. Ja u leest het goed, komend seizoen heeft het team een groot feest. Marijn heeft het altijd druk met het werk en de raceauto, dus hij zakte niet door de knieen voor zijn Anja. Op een dag had Anja er genoeg van en trok ze zelf de stoute schoenen maar aan. Marijn was verbaasd, maar weigerde niet. Hij stemde volmondig in. Het team zal er zijn als jullie elkaar eeuwig trouw beloven.

18-08-09 Marijn van de Water stilt nieuwe honger

Vorig jaar kwamen de twee vaste monteurs Rick en Mick voor het eerst in actie op een weiland ergens in Noord-Holland. Iets wat als een grapje begon, lijkt nu serieus te worden. Marijn schafte zich voor aanvang van de cross in Avenhorn een VW Golf aan. Na een dag racen lijkt Marijn verslaafd aan het hobbelen op een weiland. "Het smaakt naar meer was zijn reactie". Zijn vriendin Anja, is minder gelukkig met de nieuwe hobby van haar vriend. "Nu komt hij nog viezer thuis dan daarvoor". Rick had dit keer pech in een van de manche ging collega dwars en boorde hij de neus van de Jetta in zijn voorganger. Ook Mick moest vroegtijdig uit de auto stappen tijdens een van de manches. Marijn kon niet achter blijven bij deze twee en ook hij verdween op de bult van het middenterrein. Komend weekend gaan Marijn en Maarten zich uitleven op het asfalt van Lelystad. Het Midland Circuit is dan het strijdtoneel voor Stockcar rijders.

01-03-09 Wat recht is maken we krom en andersom

Zoals de kop van het bericht al verklapt, heeft het team een nieuwe lijfspreuk verzonnen. "Alles wat recht is maken we krom en andersom". Vooral Mick en Rick lijken deze nieuwe spreuk graag letterlijk te nemen. Rick heeft tijdens de autocross laten zien dat hij een rechte auto behoorlijk krom kan rijden. Nu is er voor Mick ook een rechte auto opgebouwd, maar of deze ook recht blijft is de vraag.

26-02-09 TC1 officieel gepresenteerd tijdens Racing Expo

Afgelopen weekend werd de echte TC1 gepresenteerd op de stand van NNO Ter Apel. Ondanks dat Martijn Vowinkel als eerste met een TC in Nederland aan de start kwam, is de TC van Marijn de eerst gebouwde TC. Komend seizoen zal Marijn de auto gaan testen om te ontdekken wat de auto in zijn mars heeft.

08-01-09 Monteur besmet

Het spijt ons dit te moeten schrijven, maar we hebben een geinfecteerde monteur in onze gelederen. Vorig jaar besloot Rick maar eens een wedstrijd te gaan crossen nu blijkt in de wintermaanden Mick ook besmet geraakt te zijn met het race virus. Het is te hopen dat de jongens wel hun aandacht kunnen houden bij de Stockcars voor Maarten en Marijn. Zo gauw Mick zijn eerste zandmeters gemaakt heeft zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

01-10-08 De laatste loodjes

In de komende twee weken zal Maarten de laatste hand leggen aan de Stockcar F2 die door Marijn bestuurd zal gaan worden. Het zijn de laaltste kleine dingen die nog "even"moeten gebeuren.Zodat Marijn met de nieuwe auto kan gaan rijden en wellicht kan dat al met het Open Nederlands Kampioenschap dat op 19 okt verreden wordt te Lelystad. Natuurlijk heeft Marijn bij de bouw ook hulp gehad van zijn vaste monteurs. Echter zjn er twee mensen die in het bijzonder een extra bijdrage hebben geleverd. Ze gaan schuil onder de naam " Het poetsteam" ja we praten over Mick en Peter.Zij lieten delen zoals he spruitstuk en al het koperwerk blinken.

13-09-08 Eerste lak laag op chassis aangebracht

Het nieuwe chassis is inmiddels voorzien van een grijstint. Dat betekent dat de auto inmiddels steeds meer begint te lijken op een raceauto. Over de bepalting en de kleuren die daarop komen zullen wij u later informeren, of misschien wel verrassen op een wedstrijddag als de auto spontaan aan de start verschijnt.

20-08-08 Een nieuwe uitdaging erbij in 2009

Hoewel het seizoen 2008 nog niet helemaal voorbij is wordt er binnen het team al vooruit gekeken en gedacht. Het team is bezig om een heuse shale auto te bouwen voor het seizoen 2009 te Emmen. De sintelbaan trekt ons wel, dus we gaan eens kijken of we daar ook met veel plezier kunnen rijden en leuke resultaten kunnen neer zetten.

14-08-08 Een monteur met ambitie

nog niet zo lang geleden riep een monteur binnen het raceteam "Later als ik groot ben dan rijdt ik beter dan jullie allebei" doelende op de prestaties van Marijn en Maarten. Echter wist de monteur toen nog niet dat het team de opmerking letterlijk zou nemen. Dus werd er een volkswagen Jetta gehaald, deze werd klaar gemaakt en het nieuwe racetalent Rick mag zich komend weekend gaan bewijzen op de autocross in Avenhorn. Of Rick een groot talent is moet dus nog blijken, kortom we houden u op de hoogte.