RKR Cookie Banner

Vandaag stond Lelystad weer op het programma, vorige keer ging het aardig goed dus met goeie hoop gingen we naar Lelystad toe. Eenmaal aangekomen werden de spullen uitgeladen en eerst even rustig een uitsmijter gegeten. Toen we om 10 uur mochten trainen was er net een buitje gevallen, dus de auto op regenafstelling gezet en Marijn reed ze rondjes. Auto voelde erg goed aan dus werd meteen aan de kant gezet want viel weinig te verbeteren. Toen het een uurtje of 11 weer helemaal droog was ging Marijn toch nog maar 1 keertje trainen want de baan was intussen opgedroogd en er zou de rest van de dag geen regen meer vallen dus weer even proberen. Auto ging erg goed dus waren klaar voor de races.

1e manche Marijn starten achter aan bij blauw en na de 1e was er wat duw en trek weer in bocht 1 en kwam er een gele vlag. Erg balen want Marijn reed al aardig vooraan. Complete herstart was het gevolg dus konden weer opnieuw beginnen. Start was weer erg goed en al snel reed Marijn rond een 8e plek en reed aardig naar zijn voorgangers toe. Tegen het eind van de race lag Marijn 6e met Peter Baer op zijn achterbumper kon hij net de last bender verdedigen en Gerton Boes spinde hierbij dus werd hij knap 5e.

Na wat kleine aanpassingen was de auto klaar voor de 2e manche na weer een goeie start reed Marijn snel weer na voren toe, moest wel enkele rood dakkers voor laten gaan maar werd knap 6e na een mooie strijd gehad te hebben met Meinte Drorst.

3e manche Weer een paar kleine aanpassingen aan de auto moest de auto nog beter sturen. Marijn reed zijn auto dan ook naar een 7e plaats met een paar goeie gevechten met Meinte Drorst een Toop Wagenaar. Uiteindelijk werd er omgeroepen dat ze F2 nog een manche moest rijden dus moesten we de auto nog iets veranderen want de laatste heat waren er geen verbeteringen met de afstelling.

4e manche Na wederom een goeie start reed Marijn weer snel naar voren en wist uiteindelijk naar een mooie 5e plaats kortom we waren dik tevreden! Marijn was in totaal 4e over de dag geworden dus moeten we nog even blijven om te beker in de kantine op de halen met wat alcoholische drank

Kortom een top dag! en misschien dat het hardlopen wel zijn voordelen heeft? Tot maandag in Venray!